by  in Nekategorizirano

U 2019 OSVOJENO 139 MEDALJA!!

Prošla je godina bila je vrlo uspješna za naše članove. S osvojenih 139 medalja od čega 56 zlata klub potvrđuje konstantu u ostvarivanju rezultata. Nastupili smo na 14 natjecanja, a četiri smo puta bili najbolji klub natjecanja. Matej Kos je na redovnoj sjednici Hrvatskog savate saveza proglašen za najboljeg juniora 2018. godine, kada je postao prvak Hrvatske u precombatu i prvak Hrvatske u assasut te je proglašen za najboljeg borca prvenstva.

Lani je osvojeno 9 titula prvaka Hrvatske, 10 titula viceprvaka Hrvatske, tri hrvatska Kupa, tri naslova europskih prvaka, 25 zlatnih medalja s međunarodnih turnira, 2 zlata s europskih igara borilačkih sportova, 4 zlata sa svjetskih igara borilačkih sportova.

Sudjelovalo se i u brojnim aktivnostima. Dobrovoljnom darovanju krvi odazvalo se dvadesetak članova, klub je na Špancirfestu prezentirao savate boks, održan je ljetni savate kamp „Savate akademija“, 16 članova kluba sudjelovalo je na Cross ligi i utrci Grada Anđela, kao i na Varaždinskom polumaratonu gdje su najmlađi članovi kluba osvojili jedno prvo i dva druga mjesta. Prikupljana je i predana pomoć za varaždinsku udrugu „Spas“.

 

 

Organizirali smo polaganje za rukavice, stupnjeve znanja u savateu, na kojemu je 72 člana uspješno položilo test, nazočili seminaru Ernesta Hoosta, osvajača K1 turnira, obilježeno je 15 godina kluba u sklopu proslave su održane svjetske igre borilačkih sportova na kojima je nastupilo više od 500 boraca iz cijeloga svijeta.

Klub iz Sračinca organizirao je Cestica Fight Night na kojoj su pred punom dvoranom nastupili borci FC Kovačić. Krajem godine održana je završna fešta s dvjestotinjak članova kluba koji su uživali u ženskom turniru rekreativki u kojemu su se u finalu i za pojas prvakinje kluba za 2019 godinu susrele Štefica Sever i Mihaela Laljek.

Klub je prošle godine primio priznanje Općine Sračinec,A članovi kluba bili smo  na primanjima u Županiji i u varaždinskoj Gradskoj vijećnici. Planovi za ovu godinu su veliki. U klubu je pet stalnih trenera i tri vanjska suradnika, doktora fizijatra, psihologa. Klub,koji ima preko 300 članova, radi na dvije lokacije, a otvara i treću, a 2020 godini opet ćemo staviti naglasak na mlade, odnosno djecu. Najvažnije grupe u klubu su djeca od 3 do 6 godina, kadeti od 7 do 14 i juniori od 14 do 18 godina.

 

fckovacicU 2019 OSVOJENO 139 MEDALJA!!