by  in Nekategorizirano

NAJBOLJI KLUB SVJETSKOG KUPA

Naš klub  je ove subote u dvorani na Dravi bio organizator Svjetskog savate kupa za klubove, Croatia savate open. Ovo je bilo peto izdanje međunarodnog savate turnira, a turnir je ove godine i službeno postao dio Svjetskog kupa pod ingerencijom FISav odnosno Svjetske savate federacije. Na turniru je nastupilo 146 boraca iz 19 klubova. Nastupili su klubovi iz Austrije, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Borbe su se odvijale na dva borilišta i potrajale su do kasno u noć.

Najbolji klub svjetskog savate kupa za klubove je F.C. Kovačić Varaždin sa 11 osvojenih zlatnih medalja, 5 srebrnih medalja i 7 brončanih medalja, a na turniru je nastupilo naših  27 boraca.

Zlata za naš klub  osvojili su Alen Ognjanović, Luka Sakač, Borna Vuković, Karlo Vugrinčić, David Klein, Emanuel Šprem, Janko Kralj, Borna Tuk, Lovro Cepanec, Vito Vrtar i Leon Šibić, srebrne medalje osvojili su Matej Kos, Danijela Milec, Martin Oreški, Frano Vlah i Vito Lukačić, brončane medalje osvojili su Filip Vugrinčić, Emanuel Pikutić, Ivan Črnila, Simon Barbir, Petar Hudoletnjak, Toni Foder i Alen Tuk.
Čestitam svim svojim borcima, roditeljima i trenerima u klubu!

22709793_1616485318415130_599375433_n

JUR

fckovacicNAJBOLJI KLUB SVJETSKOG KUPA