by  in Nekategorizirano

TRISTAN OSVOJIO ZAGREB OPEN

Na Zagreb open-u ove godine ( 10. i 11. 10. 2024.) nastupilo je 115 natjecatelja iz 11 zemalja. Naš Tristan kao aktualni dvostruki prvak Hrvatske i hrvatski reprezentativac nastupio je u kategorji juniora do 52 kg . U oba meča slavio je uvjerljivo i osvojio ovaj jaki boksački turnir.

fckovacicTRISTAN OSVOJIO ZAGREB OPEN

 by  in Nekategorizirano

EMAČ VICEPRVAK SVIJETA!

U Sloveniji  je od 9.10.2024 do 13 .10.2024. godine  održano svjetsko savate prvenstvo. Iz Fight Cluba Kovačić u sastavu reprezentacije bili su Luka Sakač u teškoj kategoriji i Emanuel Šprem u poluteškoj kategoriji. Luka Sakač nakon pobjede nad Mađarom, pobjeđuje i prvaka Švedske. Na žalost u polufinalu gubi od predstavnika Srbije i ostaje na brončanoj medalji. Šprem pobjeđuje Engleza, Bugara

Continue

fckovacicEMAČ VICEPRVAK SVIJETA!

 by  in Nekategorizirano

CHALLENGER RACE VARAŽDIN

U sklopu Europskog tjedna sporta, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u suradnji s Udrugom za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja “Active Vita” te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, organizirala je timsku utrku Challenger Race Varaždin. Nastupili su naši članovi Tristan Talan i Luka Sakač. Dečki su se dobro snašli u “novom” sportu i osvojili prvo mjesto. Bravo dečki.

fckovacicCHALLENGER RACE VARAŽDIN

 by  in Nekategorizirano

PRIZNANJA OPĆINE SRAČINEC

Na svečanoj sjednici Općine Sračinec  ove godine priznanja su dobili naši aktualni prvaci Hrvatske Vito Lukačić i Ante Kovačić kod kadeta, te Hana Komes juniorska prvakinja Hrvatske, Hrvatska reprezentativka te Emanuel Šprem prvak Hrvatske i član reprezentacije. Hvala Općini Sračinec i čestitke našim prvacima!

fckovacicPRIZNANJA OPĆINE SRAČINEC

 by  in Nekategorizirano

Savate u OŠ Franje Serta Bednja – Središnji državni ured za demografiju i mlade

Škola savatea u Bednji. U suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade u Oš Franje Serta Bednja provodimo školu savate boksa da djecom predškolske dobi i djecom nižih razreda. Dva puta tjedno učimo djecu osnove savate boksa te kompletne sportske pripreme.

fckovacicSavate u OŠ Franje Serta Bednja – Središnji državni ured za demografiju i mlade

 by  in Nekategorizirano

PREDAVANJE SPORTSKOG PSIHOLOGA

Seminar sportskog psihologa g. Matej Fiškuša u sklopu projekata koje provodimo sa Ministarstvom turizma i sporta. Naša dva kluba Savate klub Fight Club Kovačić Varaždin i Kickboxing klub Fight Club Kovačić Sračinec provode programe “Natjecanja malih boraca 2” i “Pravo na sport 2”. Odlično i poučno predavanje sigurno će pomoći našim malim borcima u sljedećim nastupima u sportu a i

Continue

fckovacicPREDAVANJE SPORTSKOG PSIHOLOGA