by  in Nekategorizirano

Novi raspored!

Sada imamo tri dvorane sa cc 400 kvadrata! U dvije dvorane paralelno će se raditi treninzi u različitim grupama. U trečoj dvorani je teretana koja je otvorena od 10 do 21,30 sati. Raspored:  

fckovacicNovi raspored!

 by  in Nekategorizirano

LUKA SAKAČ PRVAK SVIJETA!!!

ŠEST NAŠIH BORACA – TRI ZLATA, DVA SREBRA I JEDNA BRONCA – SIMPLY THE BEST! Luka Sakač novi je prvak svijeta u kategoriji do 80 kg! Nakon tri pobjede Sakač postaje jedini Varaždinac koji ima titulu prvaka svijeta u assautu!! Naši članovi Alen Ognjanović i Borna Vuković postali su viceprvaci svijeta. Matej Kos u odličnom meču  osvojio je brončanu medalju.

Continue

fckovacicLUKA SAKAČ PRVAK SVIJETA!!!

 by  in Nekategorizirano

NAŠ KLUB ORGANIZATOR SVJETSKOG COMBAT PRVENSTVA

U Areni Varaždin naš klub je od 23 do 25. 06. 2017 bio organizator  svjetskog combat prvenstva. Borbe na tri ringa, live stream, sportska televizija sa 6 reportaža….Dobili smo pohvale svjetske savate federacije kao najbolje organizirano prvenstvo da sada.  IDEMO DALJE!!  

fckovacicNAŠ KLUB ORGANIZATOR SVJETSKOG COMBAT PRVENSTVA

 by  in Nekategorizirano

Fight Club Kovačić najbolji klub , Alen Ognjanović najbolji tehničar turnira

  U Crikvenici je 27.05.2017 održani je Crikvenica open u disciplini assaut .   .Članovi Fight Club-a Kovačić osvojili su 8 zlatnih medalja i 4 srebrene medalje te su proglašeni  najbolji klub prvenstva. Zlatne medalje osvojili su: kadeti do 25 kg Alen Tuk,kadeti do 30 kg Vito Kos,  kadeti do 35 kg Lovro Cepanec, Kadeti do 40 kg Borna Tuk,

Continue

fckovacicFight Club Kovačić najbolji klub , Alen Ognjanović najbolji tehničar turnira

 by  in Nekategorizirano

TRI PRVAKA BALKANA!

Iz našeg kluba na prvenstvu Balkana nastupili su Leon Plantak do 60 kilograma, Matej Kos do 65 kilograma i Borna Vuković +85 kilograma. Sva trojica su osvojili prvo mjesto i titule prvaka Balkana. Leon Plantak je u finalu pobijedio Aleksu Stanišića iz Srbije, Borna Vuković u finalu je bio bolji od prvaka Grčke Dimitros Pasxentisa, a Matej Kos u finalu

Continue

fckovacicTRI PRVAKA BALKANA!

 by  in Nekategorizirano

Sajam sporta zdravlja i ljepote

Prezentacija našeg kluba na sajmu sporta zdravlja i ljepote u Dvorani Graberje održava se 05.05 i 06. 05. 2017 godine. Štand sa svim informacijama nalazi se u dvorani Graberje petak i subotu od 10,00 sati do 18,00 sati, a prezentacija kluba, odnosno pokazni trening naših grupa održati će se  u subotu u 15,00 sati.

fckovacicSajam sporta zdravlja i ljepote

 by  in Nekategorizirano

ČETIRI JUNIORSKA PRVAKA HRVATSKE U ASSAUTU

Imamo 4 juniorska prvaka države! Do 56 kg David Klen , do 60 kg Alen Ognjanovic, do 85 Luka Sakac i plus 85 Borna Vukovic. Viceprvaci su: Matej Kos i Petar Sakac, brončani su bili Leonardo Paska i Karlo Vrtar, bez medalje ostali su Leon Plantak i Edo Vasović. Bravo šampioni!

fckovacicČETIRI JUNIORSKA PRVAKA HRVATSKE U ASSAUTU

Showing 1–10 of 23 results